شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: موش‌های مزرعه پخته، نمک سود شده یا خشک‌شده روی چوب به عنوان غذای لذیذ پرطرفداری در بازارهای مالاوی به فروش می‌رسد.

 به گزارش آسوشیتدپرس این موش‌ها در مزرعه‌های ذرت پس از درو کردن محصول، هنگامی این موش‌ها با خوردن غلات و میوه‌جات و علف و حشرات چاق و چله شده‌اند،  شکار می‌شوند.

 بیشترین گونه‌ موشی که در مالاوی خورده می‌شود، گونه‌ای است که زبان محلی به آن کاپوکو می‌گویند. این موش رنگ خاکستر دارد و دم آن کوتاه‌تر از موش عادی است.

 معمولا پسران نوجوان در مزارع به دنبال شکار این موش‌ها پرسه می‌زنند. اما روستائیان روش‌‌هایی را هم برای شکار موش‌ها ابداع کرده‌اند.

 یک روش به این صورت است که حفره‌هایی را در زمین حفر می‌کنند و کوزه‌های سفالی پر از آب در آن می‌گذارند. دهانه کوزه را با سبوس سرخ‌شده ذرت آغشته می‌کنند. موش‌هایی که جلب سبوس سرخ‌شده می‌شوند،‌ به درون کوزه می‌افتند و خفه می‌شوند.

مالاوی  با 12 میلیون نفر جمعیت یکی از فقیرترین کشورهای جهان است که مردم آن با بیماری و گرسنگی ناشی از خشکسالی‌های دوره‌ایی و کمبود محصولات کشاورزی دست و پنجه نرم می‌کنند.

کد خبر 87364

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز